www.artifaction.nl

Member login

Vul uw Artifaction-gebruikersnaam in.
Geef het wachtwoord dat bij uw gebruikersnaam hoort.

Nieuw wachtwoord aanvragen

Not a member yet? Register!

Design op maat

Op maat laten maken

Heeft u toch liever een persoonlijker ontwerp?
Dan kunt u ervoor kiezen om uw website op maat te laten maken.

In dat geval kijk ik graag samen met u naar wat voor u en/of uw bedrijf relevant is. Het grafisch ontwerp van uw website wordt dan in overleg zorgvuldig afgestemd op uw wensen. Daarnaast wordt er gekeken naar mogelijke modules die voor u belangrijk kunnen zijn.

Responsive

Responsive webdesign

Responsive

Het wordt tegenwoordig steeds belangrijker om rekening te houden met mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en kleine laptops. Deze hebben elk een ander schermformaat en -resolutie. Daarom is er een techniek ontwikkeld welke het mogelijk maakt uw website zo in te richten dat hij zich automatisch aanpast aan het scherm waarop hij bekeken wordt. Deze techniek gaat door het leven als Responsive.

Klinkt geweldig, maar…

…betekent dit nu dat iedere website bij voorbaat responsive moet zijn? Het antwoord is nee. Dit hangt geheel af van uw strategie. Wanneer uw website op maat wordt gemaakt betekent dit dat er onder andere wordt gekeken naar wat u met uw website wilt bereiken en vooral wie u wilt bereiken.

Op basis hiervan wordt er de afweging gemaakt of responsive de beste oplossing voor u is, of dat een andere benadering toch beter aansluit. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk dat u vasthoudt aan bepaalde wensen voor uw website waarbij een responsive ontwerp niet de meest geschikte keuze is.

Website Webdesign Leeuwarden Friesland

Website laten maken